Nasi Trenerzy

Wojciech Deres

szef kuchni

Posiada wieloletnie doświadczenie w branży gastronomicznej.

Współpracuje z szkołami zawodowymi oraz szkołami technicznymi w zakresie szkolenia praktyki zawodowej.

Pracował przy tworzeniu projektów gastronomicznych na terenie Warszawy.

Zajmował stanowisko szefa kuchni w jednej z najbardziej prestiżowych warszawskich restauracji – Kafe Zielony Niedźwiedź, która swoją politykę jakość opiera na najlepszych, regionalnych produktach. Karta menu zmienia się codziennie w zależności od dostępności i sezonowości produktów. Restauracja w 2014 zdobyła tytuł knajpy roku wg. Gazety Wyborczej oraz jest rekomendowana przez organizację Slow Food. Posiada również wiele innych wyróżnień, które potwierdzają jakość serwisu i serwowanych dań.

Zdobytą wiedzą i doświadczeniem chętnie dzieli się z innymi pasjonatami sztuki kulinarnej prowadząc warsztaty, seminaria i szkolenia dedykowane.


 

Media o nas

V4B w mediach

Powyższa lista nie jest kompletna, ponieważ niektórzy klienci zastrzegają sobie prawo do anonimowości

 

Zapisz się do Newslettera

Jeśli chcesz usunąć swój adres z naszego newslettera wpisz go w pole powyżej i  kliknij tutaj
© 2005 - 2020 V4B. Wszelkie prawa zastrzezone.
Budowa stron internetowych