-KRAKÓW- RESTAURACJA BEZ ROTACJI PRACOWNIKÓW, CZYLI ZARZĄDZANIE PERSONELEM W XXI WIEKU
-KRAKÓW- RESTAURACJA BEZ ROTACJI PRACOWNIKÓW, CZYLI ZARZĄDZANIE PERSONELEM W XXI WIEKU

15.11, KRAKÓW

wykład
PIOTR ROGOWSKI
PAWEŁ GRUBA

PRZESZKOLIŚMY JUŻ PONAD 2500 OSÓB
Korzyści ze szkolenia

Przekażemy Ci wiedzę na podstawie doświadczeń ponad 140 restauracji w całej Polsce, które obsługujemy jako Manager Zewnętrzny.

Gwarantujemy, że szkolenie pomoże Ci zbudować zespół, który będzie przychodził z chęcią do pracy oraz zmaksymalizuje Twoje zyski!

 

Program szkolenia

Poruszymy następujące tematy:

Jak skutecznie zarządzać personelem i nie chodzi tylko o zmniejszenie współczynnika rotacji.

Wykres kołowy z restauracji – rzetelna wiedza to klucz do sukcesu.

Analiza najczęstszych błędów w prowadzeniu biznesu gastronomicznego.

Jak stworzyć efektywny plan działania?

Jak skuteczne stworzyć zespół budując dobre relacje między stanowiskami?

Prosty sposób na wprowadzenie systemu prowizyjnego – przykłady z praktyki.

„Drabina” sprzedaży, czyli jak zwiększyć obrót o min 10% w trzy miesiące?

Sytuacje kryzysowe – jak negatywną sytuację przekuć w sukces.

Co powinna zawierać skuteczna odprawa pracowników?

Kelner jako przedstawiciel handlowy kucharza.

Manager XXI wieku - jak zarządzać biznesem, aby osiągnąć sukces?

 

Szczegóły szkolenia:

 

15 listopad 2017
godz. 10:30 - 13:00

 

Targi w Krakowie Sp. z o.o.
ul. Galicyjska 9
31-586 Kraków

Cena:

99zł netto / osoba (zawiera bilet stępu na targii)

 

ZAPRASZAMY NA SZKOLENIE: NOWOCZESNE ZARZĄDZANIE KOSZTEM, CZYLI FINANSE W GASTRONOMII <~~szczegóły po kliknięciu

Prowadzący
Opinie uczestników szkolenia
Inne szkolenia
  • GASTROFOOD, KRAKÓW- PROBLEMY Z PRACOWNIKAMI? WIEMY JAK JE ROZWIĄZAĆ!
    GASTROFOOD, KRAKÓW- PROBLEMY Z PRACOWNIKAMI? WIEMY JAK JE ROZWIĄZAĆ!

    7.11, KRAKÓW

    wykład
    PIOTR ROGOWSKI
    PAWEŁ GRUBA

  • GASTROFOOD, KRAKÓW- RESTAURACJA, KTÓRA ZARABIA, CZYLI JAK ZARZĄDZAĆ KOSZTAMI
    GASTROFOOD, KRAKÓW- RESTAURACJA, KTÓRA ZARABIA, CZYLI JAK ZARZĄDZAĆ KOSZTAMI

    7.11, KRAKÓW

    wykład
    PAWEŁ GRUBA

  • GASTROFOOD, KRAKÓW- ZARABIAJ WIĘCEJ I ZMNIEJSZ ROTACJĘ PERSONELU - ĆWICZENIA
    GASTROFOOD, KRAKÓW- ZARABIAJ WIĘCEJ I ZMNIEJSZ ROTACJĘ PERSONELU - ĆWICZENIA

    8.11, KRAKÓW

    ćwiczenia
    PIOTR ROGOWSKI
    PAWEŁ GRUBA

  • WROCŁAW- ZARZĄDZANIE PERSONELEM 2018. EDYCJA DRUGA, NOWE TEMATY, NOWE INSPIRACJE
    WROCŁAW- ZARZĄDZANIE PERSONELEM 2018. EDYCJA DRUGA, NOWE TEMATY, NOWE INSPIRACJE

    14.11 WROCŁAW


    PIOTR ROGOWSKI
    PAWEŁ GRUBA
    Managerowie Zewnętrzni V4B.pl
    wykład i ćwiczenia

  • LUBLIN- ZARZĄDZANIE PERSONELEM 2018. EDYCJA DRUGA, NOWE TEMATY, NOWE INSPIRACJE
    LUBLIN- ZARZĄDZANIE PERSONELEM 2018. EDYCJA DRUGA, NOWE TEMATY, NOWE INSPIRACJE

    20.11 LUBLIN


    PIOTR ROGOWSKI
    PAWEŁ GRUBA
    Managerowie Zewnętrzni V4B.pl
    wykład i ćwiczenia

  • SZCZECIN- ZARZĄDZANIE PERSONELEM 2018. EDYCJA DRUGA, NOWE TEMATY, NOWE INSPIRACJE
    SZCZECIN- ZARZĄDZANIE PERSONELEM 2018. EDYCJA DRUGA, NOWE TEMATY, NOWE INSPIRACJE

    22.11 SZCZECIN


    PIOTR ROGOWSKI
    PAWEŁ GRUBA
    Managerowie Zewnętrzni V4B.pl
    wykład i ćwiczenia

  • WEBINARIUM- ZARZĄDZANIE KOSZTAMI W RENTOWNEJ GASTRONOMII
    WEBINARIUM- ZARZĄDZANIE KOSZTAMI W RENTOWNEJ GASTRONOMII

    CZĘŚĆ 1 - 18.01.2019

    CZĘŚĆ 2 - 25.01.2019

    wideokonferencja
    PIOTR ROGOWSKI
    manager zewnętrzny V4B.pl

odbyły się

  • WARSZAWA- ZARZĄDZANIE PERSONELEM 2018. EDYCJA DRUGA, NOWE TEMATY, NOWE INSPIRACJE
    WARSZAWA- ZARZĄDZANIE PERSONELEM 2018. EDYCJA DRUGA, NOWE TEMATY, NOWE INSPIRACJE

    Gwarantujemy, iż wdrażając nasze rozwiązania wzmocnicie lojalność i zaangażowanie pracowników w budowanie marki oraz wzrośnie ich zadowolenie, przy jednoczesnym zwiększeniu zysku!

  • -WEBINARIUM- ZARZĄDZANIE KOSZTAMI W RENTOWNEJ GASTRONOMII
    -WEBINARIUM- ZARZĄDZANIE KOSZTAMI W RENTOWNEJ GASTRONOMII

    Zapraszamy na dwa spotkania w formie wideokonferencji po dwie godziny każde, podczas których przekażemy wiedzę z efektywnego zarządzania kosztami w gastronomii.

  • -GDYNIA (10.04.2017)- ZARZĄDZANIE PERSONELEM W RENTOWNEJ RESTAURACJI. SPECJALNA EDYCJA Z KURTEM SCHELLEREM.
    -GDYNIA (10.04.2017)- ZARZĄDZANIE PERSONELEM W RENTOWNEJ RESTAURACJI. SPECJALNA EDYCJA Z KURTEM SCHELLEREM.

    Zapraszamy na siedem intensywnych godzin, gdzie trzech doświadczonych managerów przekaże dużą dawkę wiedzy połączoną z ćwiczeniami i gotowymi rozwiązaniami.

archiwum szkoleń

Media o nas

V4B w mediach
masz pytania? chciałbyś nawiązać współpracę?nie wahaj się Zapytaj nas
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba

Powyższa lista nie jest kompletna, ponieważ niektórzy klienci zastrzegają sobie prawo do anonimowości

 

Zapisz się do Newslettera

Jeśli chcesz usunąć swój adres z naszego newslettera wpisz go w pole powyżej i  kliknij tutaj
© 2005 - 2018 V4B. Wszelkie prawa zastrzezone.
Budowa stron internetowych