KRAKÓW- NOWOCZESNE ZARZĄDZANIE KOSZTEM, CZYLI FINANSE W GASTRONOMII
KRAKÓW- NOWOCZESNE ZARZĄDZANIE KOSZTEM, CZYLI FINANSE W GASTRONOMII

15.11; KRAKÓW

wykład i ćwiczenia
PIOTR ROGOWSKI
PAWEŁ GRUBA

PRZESZKOLIŚMY JUŻ PONAD 2500 OSÓB
Korzyści ze szkolenia

Przekażemy Ci wiedzę na podstawie doświadczeń ponad 140 restauracji w całej Polsce, które obsługujemy jako Manager Zewnętrzny.

Program szkolenia

Jak poprawnie liczyć food cost i analizować wyniki?

Jak zarządzać wykorzystując zasadę Pareto, aby skupić się na tym co najważniejsze?

Prawidłowe podejście do problemu nadużyć.

Wykres kołowy  restauracji – rzetelna wiedza to klucz do sukcesu.

Stworzenie nowoczesnego raportu kasowego.

Jak negocjować z kontrahentami, aby zmniejszyć koszty?

Jak stworzyć poprawnie kartę menu, aby zarabiała (menu engineering)?

Wyliczane Pareto w zakupach i sprzedaży - ćwiczenie.

Wyliczanie ceny jednostkowej za kg, sztukę bądź litr - ćwiczenie.

Wyliczanie food costu i ceny sprzedaży dania - ćwiczenie.

 

Szczegóły szkolenia:

15 listopad 2017
godz. 13:30 - 16:00

 

Targi w Krakowie Sp. z o.o.
ul. Galicyjska 9
31-586 Kraków

Cena:

99zł netto / osoba (zawiera bilet stępu na targii)

 

ZAPRASZAMY NA SZKOLENIE: RESTAURACJA BEZ ROTACJI PRACOWNIKÓW, CZYLI ZARZĄDZANIE PERSONELEM W XXI WIEKU <~~szczegóły po kliknięciu

Prowadzący
Opinie uczestników szkolenia
Formularz zgłoszenia
      

*Powyższe dane posłużą do wystawienia faktury VAT.

 
 
Wyślij zgłoszenie
Miejsce szkolenia
Inne szkolenia
  • KATOWICE- ZARZĄDZANIE PERSONELEM W RENTOWNEJ GASTRONOMII
    KATOWICE- ZARZĄDZANIE PERSONELEM W RENTOWNEJ GASTRONOMII

    28.11, KATOWICE


    PIOTR ROGOWSKI
    PAWEŁ GRUBA
    gość specjalny KURT SCHELLER
    wykład i ćwiczenia

  • RZESZÓW- ZARZĄDZANIE PERSONELEM W RENTOWNEJ GASTRONOMII
    RZESZÓW- ZARZĄDZANIE PERSONELEM W RENTOWNEJ GASTRONOMII

    30.11, RZESZÓW


    PIOTR ROGOWSKI
    PAWEŁ GRUBA
    Managerowie Zewnętrzni V4B.pl
    wykład i ćwiczenia

  • WEBINARIUM- ZARZĄDZANIE KOSZTAMI W RENTOWNEJ GASTRONOMII
    WEBINARIUM- ZARZĄDZANIE KOSZTAMI W RENTOWNEJ GASTRONOMII

    PART 1 - 25.01.2018
    PART 2 - 1.02.2018

    wideokonferencja
    PIOTR ROGOWSKI
    manager zewnętrzny V4B.pl

odbyły się

  • -GDYNIA (10.04.2017)- ZARZĄDZANIE PERSONELEM W RENTOWNEJ RESTAURACJI. SPECJALNA EDYCJA Z KURTEM SCHELLEREM.
    -GDYNIA (10.04.2017)- ZARZĄDZANIE PERSONELEM W RENTOWNEJ RESTAURACJI. SPECJALNA EDYCJA Z KURTEM SCHELLEREM.

    Zapraszamy na siedem intensywnych godzin, gdzie trzech doświadczonych managerów przekaże dużą dawkę wiedzy połączoną z ćwiczeniami i gotowymi rozwiązaniami.

  • -WROCŁAW (14.03.2017)- ZARZĄDZANIE KOSZTAMI I PERSONELEM W RENTOWNEJ RESTAURACJI. SPECJALNA EDYCJA Z KURTEM SCHELLEREM.
    -WROCŁAW (14.03.2017)- ZARZĄDZANIE KOSZTAMI I PERSONELEM W RENTOWNEJ RESTAURACJI. SPECJALNA EDYCJA Z KURTEM SCHELLEREM.

    Zapraszamy na siedem intensywnych godzin, gdzie trzech doświadczonych managerów przekaże dużą dawkę wiedzy połączoną z ćwiczeniami i gotowymi rozwiązaniami.

archiwum szkoleń

Media o nas

V4B w mediach
masz pytania? chciałbyś nawiązać współpracę?nie wahaj się Zapytaj nas
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba

Powyższa lista nie jest kompletna, ponieważ niektórzy klienci zastrzegają sobie prawo do anonimowości

 

Zapisz się do Newslettera

Jeśli chcesz usunąć swój adres z naszego newslettera wpisz go w pole powyżej i  kliknij tutaj
© 2005 - 2017 V4B. Wszelkie prawa zastrzezone.
Budowa stron internetowych