EUROGASTRO- RESTAURACJA BEZ ROTACJI PRACOWNIKÓW, CZYLI ZARZĄDZANIE PERSONELEM W XXI WIEKU
EUROGASTRO- RESTAURACJA BEZ ROTACJI PRACOWNIKÓW, CZYLI ZARZĄDZANIE PERSONELEM W XXI WIEKU

23.03 WARSZAWA


PIOTR ROGOWSKI
PAWEŁ GRUBA
Managerowie Zewnętrzni V4B.pl
wykład

PRZESZKOLILIŚMY JUŻ PONAD 5000 OSÓB
Korzyści ze szkolenia

Przeszkoliliśmy już ponad 5tyś osób. Dziękujemy za tak ogromne zainteresowanie, co stanowczo przerosło nasze oczekiwania. Wielokrotnie byliśmy zasypywani pytaniami, które były inspiracją do stworzenia kolejnej edycji szkolenia Zarządzanie Personelem. 

Przedstawiamy zupełnie nowe szkolenie, które dotyczy budowania zespołu i jest rozwinięciem podstawowej wiedzy z zarządzania personelem.

Gwarantujemy, iż wdrażając nasze rozwiązania wzmocnicie lojalność i zaangażowanie pracowników w budowanie marki oraz wzrośnie ich zadowolenie, przy jednoczesnym zwiększeniu zysku!

Przekażemy Ci wiedzę na podstawie naszego kilkunastoletniego doświadczenia jak również naszych przeszło 150 klientów, których obsługujemy jako V4B.pl Manager Zewnętrzny.

 

DLA KOGO JEST TEN KURS?
- Właścicieli biznesu gastronomicznego.

- Managerów i szefów kuchni.

- Osób aspirujących na wyższe stanowiska w restauracji.

- Osób, które planują otworzyć biznes gastronomiczny.

- Osób nie związanych z gastronomią, ale prowadzących biznes oparty na zarządzaniu personelem.

 

ZACHĘCAMY DO PRZECZYTANIA OPINII PO NASZYCH SZKOLENIACH:

- Fantastycznie przekazana ogromna dawka wiedzy i doświadczenia. Warto czerpać od takich ludzi jak Wy. Pozdrawiam i jeszcze raz wielkie dzięki (Dorota Warżajtis).

- Dziękuję za przekazaną wiedzę i zaszczyk pozytywnej energii (Paweł Sojka).

- Dużo wiedzy, dużo śmiechu- tylko wracać do Was na szkolenia :-) (Anna Staryków).

- Z Wami te 7 godz. szybko zleciało. Szkolenie super. Duża dawka wiedzy przekazana profesjonalnie. Jeszcze raz dziękujemy (Agnieszka Nowakowska).

- Warto do Was wracać. Profesjonalizm, świetna atmosfera, doświadczenie, konkretne przykłady, a nie tylko hasła i przede wszystkim zupełnie nowe spojrzenie na zarządzanie w gastronomii... Dzięki za wszystko (Magdalena Dudek).

Program szkolenia

PORUSZYMY NASTĘPUJĄCE TEMATY:

- Najczęstsze przyczyny rotacji personelu, czyli czym kieruje się pracownik opuszczając miejsce pracy?

- Marka pracodawcy, czym kieruje się pracownik wybierający miejsce pracy?

- Jak zaplanować i wprowadzić skuteczny system prowizyjny.

- Dajesz ogłoszenie i nikt nie reaguje? Skuteczne i innowacyjne ogłoszenie o pracę.

- Jak zbudować relację z Gośćmi, aby polecali i wracali do restauracji.

- Wysokie ego pracownika? Poznaj skuteczne metody wykorzystania potencjału

 

Szczegóły szkolenia:

23 marzec – Warszawa
godz. 11:00 - 13:00

 

Miejsce:

Centrum MT Polska
u

 

Cena (zawiera bilet wstępu na targii):

120zł netto / osoba

 

Zaprasamy na drugie szkolenie „ Nowoczesne zarządzanie kosztem, czyli finanse w gastronomii’’, które również odbędzie się podczas targów EuroGastro.    

<---- LINK DO SZKOLENIA "NOWOCZESNE ZARZĄDZANIE KOSZTEM, CZYLI FINANSE W GASTRONOMII" ---->

Prowadzący
Opinie uczestników szkolenia
Formularz zgłoszenia
2018-03-23 11:00, Warszawa, Centrum MT Polska ul. Marsa 56C
      

*Powyższe dane posłużą do wystawienia faktury VAT.

 
 
Miejsce szkolenia
Inne szkolenia
  • WARSZAWA- ZARZĄDZANIE PERSONELEM 2018. EDYCJA DRUGA, NOWE TEMATY, NOWE INSPIRACJE
    WARSZAWA- ZARZĄDZANIE PERSONELEM 2018. EDYCJA DRUGA, NOWE TEMATY, NOWE INSPIRACJE

    26.02 WARSZAWA


    PIOTR ROGOWSKI
    PAWEŁ GRUBA
    Managerowie Zewnętrzni V4B.pl
    wykład i ćwiczenia

  • WROCŁAW- ZARZĄDZANIE PERSONELEM 2018. EDYCJA DRUGA, NOWE TEMATY, NOWE INSPIRACJE
    WROCŁAW- ZARZĄDZANIE PERSONELEM 2018. EDYCJA DRUGA, NOWE TEMATY, NOWE INSPIRACJE

    28.02 WROCŁAW


    PIOTR ROGOWSKI
    PAWEŁ GRUBA
    Managerowie Zewnętrzni V4B.pl
    wykład i ćwiczenia

  • EUROGASTRO- NOWOCZESNE ZARZĄDZANIE KOSZTEM, CZYLI FINANSE W GASTRONOMII
    EUROGASTRO- NOWOCZESNE ZARZĄDZANIE KOSZTEM, CZYLI FINANSE W GASTRONOMII

    23.03 WARSZAWA


    PIOTR ROGOWSKI
    Manager Zewnętrzny V4B.pl
    wykład

  • POZNAŃ- ZARZĄDZANIE PERSONELEM 2018. EDYCJA DRUGA, NOWE TEMATY, NOWE INSPIRACJE
    POZNAŃ- ZARZĄDZANIE PERSONELEM 2018. EDYCJA DRUGA, NOWE TEMATY, NOWE INSPIRACJE

    26.03 POZNAŃ


    PIOTR ROGOWSKI
    PAWEŁ GRUBA
    Managerowie Zewnętrzni V4B.pl
    wykład i ćwiczenia

  • SZCZECIN- ZARZĄDZANIE PERSONELEM 2018. EDYCJA DRUGA, NOWE TEMATY, NOWE INSPIRACJE
    SZCZECIN- ZARZĄDZANIE PERSONELEM 2018. EDYCJA DRUGA, NOWE TEMATY, NOWE INSPIRACJE

    28.03 SZCZECIN


    PIOTR ROGOWSKI
    PAWEŁ GRUBA
    Managerowie Zewnętrzni V4B.pl
    wykład i ćwiczenia

  • GDYNIA- ZARZĄDZANIE PERSONELEM, EDYCJA PIERWSZA. ZWIĘKSZ OBROTY, ZMNIEJSZ ROTACJĘ
    GDYNIA- ZARZĄDZANIE PERSONELEM, EDYCJA PIERWSZA. ZWIĘKSZ OBROTY, ZMNIEJSZ ROTACJĘ

    24.04 GDYNIA


    PIOTR ROGOWSKI
    PAWEŁ GRUBA
    Managerowie Zewnętrzni V4B.pl
    wykład i ćwiczenia

  • WEBINARIUM- ZARZĄDZANIE KOSZTAMI W RENTOWNEJ GASTRONOMII
    WEBINARIUM- ZARZĄDZANIE KOSZTAMI W RENTOWNEJ GASTRONOMII

    CZĘŚĆ 1 - 23.04

    CZĘŚĆ 2 - 14.05

    wideokonferencja
    PIOTR ROGOWSKI
    manager zewnętrzny V4B.pl

  • GDYNIA- ZARZĄDZANIE PERSONELEM 2018. EDYCJA DRUGA, NOWE TEMATY, NOWE INSPIRACJE
    GDYNIA- ZARZĄDZANIE PERSONELEM 2018. EDYCJA DRUGA, NOWE TEMATY, NOWE INSPIRACJE

    21.05 GDYNIA


    PIOTR ROGOWSKI
    PAWEŁ GRUBA
    Managerowie Zewnętrzni V4B.pl
    wykład i ćwiczenia

odbyły się

  • -WEBINARIUM- ZARZĄDZANIE KOSZTAMI W RENTOWNEJ GASTRONOMII
    -WEBINARIUM- ZARZĄDZANIE KOSZTAMI W RENTOWNEJ GASTRONOMII

    Zapraszamy na dwa spotkania w formie wideokonferencji po dwie godziny każde, podczas których przekażemy wiedzę z efektywnego zarządzania kosztami w gastronomii.

  • -GDYNIA (10.04.2017)- ZARZĄDZANIE PERSONELEM W RENTOWNEJ RESTAURACJI. SPECJALNA EDYCJA Z KURTEM SCHELLEREM.
    -GDYNIA (10.04.2017)- ZARZĄDZANIE PERSONELEM W RENTOWNEJ RESTAURACJI. SPECJALNA EDYCJA Z KURTEM SCHELLEREM.

    Zapraszamy na siedem intensywnych godzin, gdzie trzech doświadczonych managerów przekaże dużą dawkę wiedzy połączoną z ćwiczeniami i gotowymi rozwiązaniami.

  • -WROCŁAW (14.03.2017)- ZARZĄDZANIE KOSZTAMI I PERSONELEM W RENTOWNEJ RESTAURACJI. SPECJALNA EDYCJA Z KURTEM SCHELLEREM.
    -WROCŁAW (14.03.2017)- ZARZĄDZANIE KOSZTAMI I PERSONELEM W RENTOWNEJ RESTAURACJI. SPECJALNA EDYCJA Z KURTEM SCHELLEREM.

    Zapraszamy na siedem intensywnych godzin, gdzie trzech doświadczonych managerów przekaże dużą dawkę wiedzy połączoną z ćwiczeniami i gotowymi rozwiązaniami.

archiwum szkoleń

Media o nas

V4B w mediach
masz pytania? chciałbyś nawiązać współpracę?nie wahaj się Zapytaj nas
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba

Powyższa lista nie jest kompletna, ponieważ niektórzy klienci zastrzegają sobie prawo do anonimowości

 

Zapisz się do Newslettera

Jeśli chcesz usunąć swój adres z naszego newslettera wpisz go w pole powyżej i  kliknij tutaj
© 2005 - 2018 V4B. Wszelkie prawa zastrzezone.
Budowa stron internetowych