-MAZURY HORECA- NOWOCZESNE ZARZĄDZANIE PERSONELEM W GASTRONOMII, CZYLI ZBUDUJ KOMPETENTNY I ZADOWOLONY ZESPÓŁ. ZWIĘKSZ OBROTY PRZEZ MOTYWACJĘ.
-MAZURY HORECA- NOWOCZESNE ZARZĄDZANIE PERSONELEM W GASTRONOMII, CZYLI ZBUDUJ KOMPETENTNY I ZADOWOLONY ZESPÓŁ. ZWIĘKSZ OBROTY PRZEZ MOTYWACJĘ.

17.04 OSTRÓDA


PIOTR ROGOWSKI
PAWEŁ GRUBA
Managerowie Zewnętrzni V4B.pl
wykład

PRZESZKOLILIŚMY JUŻ PONAD 6000 OSÓB
Korzyści ze szkolenia

 

WSTĘP NA DARMOWE SZKOLENIE PO DOKONANIU REJESTRACJI

 

Przeszkoliliśmy już ponad 6tyś osób. Dziękujemy za tak ogromne zainteresowanie, co stanowczo przerosło nasze oczekiwania. Wielokrotnie byliśmy zasypywani pytaniami, które były inspiracją do stworzenia kolejnej edycji szkolenia Zarządzanie Personelem. 

Przedstawiamy zupełnie nowe szkolenie, które dotyczy budowania zespołu i jest rozwinięciem podstawowej wiedzy z zarządzania personelem.

Gwarantujemy, iż wdrażając nasze rozwiązania wzmocnicie lojalność i zaangażowanie pracowników w budowanie marki oraz wzrośnie ich zadowolenie, przy jednoczesnym zwiększeniu zysku!

Przekażemy Ci wiedzę na podstawie naszego kilkunastoletniego doświadczenia jak również naszych przeszło 150 klientów, których obsługujemy jako V4B.pl Manager Zewnętrzny.

 

DLA KOGO JEST TEN KURS?
- Właścicieli biznesu gastronomicznego.

- Managerów i szefów kuchni.

- Osób aspirujących na wyższe stanowiska w restauracji.

- Osób, które planują otworzyć biznes gastronomiczny.

- Osób nie związanych z gastronomią, ale prowadzących biznes oparty na zarządzaniu personelem.

 

ZACHĘCAMY DO PRZECZYTANIA OPINII PO NASZYCH SZKOLENIACH:

- Fantastycznie przekazana ogromna dawka wiedzy i doświadczenia. Warto czerpać od takich ludzi jak Wy. Pozdrawiam i jeszcze raz wielkie dzięki (Dorota Warżajtis).

- Dziękuję za przekazaną wiedzę i zaszczyk pozytywnej energii (Paweł Sojka).

- Dużo wiedzy, dużo śmiechu- tylko wracać do Was na szkolenia :-) (Anna Staryków).

- Z Wami te 7 godz. szybko zleciało. Szkolenie super. Duża dawka wiedzy przekazana profesjonalnie. Jeszcze raz dziękujemy (Agnieszka Nowakowska).

- Warto do Was wracać. Profesjonalizm, świetna atmosfera, doświadczenie, konkretne przykłady, a nie tylko hasła i przede wszystkim zupełnie nowe spojrzenie na zarządzanie w gastronomii... Dzięki za wszystko (Magdalena Dudek).

Program szkolenia

PORUSZYMY NASTĘPUJĄCE TEMATY:

- Zarządzanie personelem należy zacząć od liczb, czyli jak poznać swój rzetelny wynik finansowy.

- Jak stworzyć zespół, który Ci ufa i dlaczego to jest tak ważne?

- Jak uniknąć nadmiernej rotacji wśród pracowników?

- Jak skuteczne stworzyć zespół budując dobre relacje między stanowiskami?

- Znaczenie i siła systemu prowizyjnego w zarządzaniu personelem. Motywuj finansowo, ale też wymagaj.

- Co powinna zawierać skuteczna odprawa pracowników i jaki ma wpływ na biznes

- Kelner jako przedstawiciel handlowy kucharza.

- Stworzenie planu motywacyjnego podnoszącego efektywność i zadowolenie z pracy.

 

Szczegóły szkolenia:

17 kwiecień – Ostróda
godz. 12:00 - 14:00

 

Miejsce:

EXPO MAZURY
u

 

Szkolenie DARMOWE, wystarczy wypełnić formularz rejestracji

Rejestracja na szkolenie jest jednoznaczna z uzyskaniem darmowego wstępu na teren targów.

 

Zaprasamy na drugie szkolenie Policzalna restauracja. Zarządzanie finansami w gastronomii, czyli znajdź odpowiedź na pytanie "Gdzie są te pieniądze?"’’, które również odbędzie się podczas targów Mazury HoReCa.   

<---- LINK DO SZKOLENIA "POLICZALNA RESTAURACJA. ZARZĄDZANIE FINANSAMI W GASTRONOMII, CZYLI ZNAJDŹ ODPOWIEDŹ NA PYTANIE "GDZIE SĄ TE PIENIĄDZE?"" ---->

Prowadzący
Opinie uczestników szkolenia
Formularz zgłoszenia
      

*Powyższe dane posłużą do wystawienia faktury VAT.

     
     
    Miejsce szkolenia
    Inne szkolenia
    • POLAGRA GASTRO- RESTAURACJA BEZ ROTACJI PRACOWNIKÓW, CZYLI ZARZĄDZANIE PERSONELEM W XXI WIEKU
      POLAGRA GASTRO- RESTAURACJA BEZ ROTACJI PRACOWNIKÓW, CZYLI ZARZĄDZANIE PERSONELEM W XXI WIEKU

      3.10, POZNAŃ

      wykład
      PIOTR ROGOWSKI
      PAWEŁ GRUBA

    • POLAGRA GASTRO- NOWOCZESNE ZARZĄDZANIE KOSZTEM, CZYLI FINANSE W GASTRONOMII
      POLAGRA GASTRO- NOWOCZESNE ZARZĄDZANIE KOSZTEM, CZYLI FINANSE W GASTRONOMII

      3.10, POZNAŃ


      PIOTR ROGOWSKI
      Manager Zewnętrzny V4B.pl
      wykład

    • WEBINARIUM- ZARZĄDZANIE KOSZTAMI W RENTOWNEJ GASTRONOMII
      WEBINARIUM- ZARZĄDZANIE KOSZTAMI W RENTOWNEJ GASTRONOMII

      CZĘŚĆ 1 - 12.10

      CZĘŚĆ 2 - 19.10

      wideokonferencja
      PIOTR ROGOWSKI
      manager zewnętrzny V4B.pl

    • WARSZAWA- ZARZĄDZANIE PERSONELEM 2018. EDYCJA DRUGA, NOWE TEMATY, NOWE INSPIRACJE
      WARSZAWA- ZARZĄDZANIE PERSONELEM 2018. EDYCJA DRUGA, NOWE TEMATY, NOWE INSPIRACJE

      17.10 WARSZAWA


      PIOTR ROGOWSKI
      PAWEŁ GRUBA
      Managerowie Zewnętrzni V4B.pl
      wykład i ćwiczenia

    • GDYNIA- ZARZĄDZANIE PERSONELEM 2018. EDYCJA DRUGA, NOWE TEMATY, NOWE INSPIRACJE
      GDYNIA- ZARZĄDZANIE PERSONELEM 2018. EDYCJA DRUGA, NOWE TEMATY, NOWE INSPIRACJE

      22.10 GDYNIA


      PIOTR ROGOWSKI
      PAWEŁ GRUBA
      Managerowie Zewnętrzni V4B.pl
      wykład i ćwiczenia

    • WROCŁAW- ZARZĄDZANIE PERSONELEM 2018. EDYCJA DRUGA, NOWE TEMATY, NOWE INSPIRACJE
      WROCŁAW- ZARZĄDZANIE PERSONELEM 2018. EDYCJA DRUGA, NOWE TEMATY, NOWE INSPIRACJE

      14.11 WROCŁAW


      PIOTR ROGOWSKI
      PAWEŁ GRUBA
      Managerowie Zewnętrzni V4B.pl
      wykład i ćwiczenia

    odbyły się

    • -WEBINARIUM- ZARZĄDZANIE KOSZTAMI W RENTOWNEJ GASTRONOMII
      -WEBINARIUM- ZARZĄDZANIE KOSZTAMI W RENTOWNEJ GASTRONOMII

      Zapraszamy na dwa spotkania w formie wideokonferencji po dwie godziny każde, podczas których przekażemy wiedzę z efektywnego zarządzania kosztami w gastronomii.

    • -GDYNIA (10.04.2017)- ZARZĄDZANIE PERSONELEM W RENTOWNEJ RESTAURACJI. SPECJALNA EDYCJA Z KURTEM SCHELLEREM.
      -GDYNIA (10.04.2017)- ZARZĄDZANIE PERSONELEM W RENTOWNEJ RESTAURACJI. SPECJALNA EDYCJA Z KURTEM SCHELLEREM.

      Zapraszamy na siedem intensywnych godzin, gdzie trzech doświadczonych managerów przekaże dużą dawkę wiedzy połączoną z ćwiczeniami i gotowymi rozwiązaniami.

    • -WROCŁAW (14.03.2017)- ZARZĄDZANIE KOSZTAMI I PERSONELEM W RENTOWNEJ RESTAURACJI. SPECJALNA EDYCJA Z KURTEM SCHELLEREM.
      -WROCŁAW (14.03.2017)- ZARZĄDZANIE KOSZTAMI I PERSONELEM W RENTOWNEJ RESTAURACJI. SPECJALNA EDYCJA Z KURTEM SCHELLEREM.

      Zapraszamy na siedem intensywnych godzin, gdzie trzech doświadczonych managerów przekaże dużą dawkę wiedzy połączoną z ćwiczeniami i gotowymi rozwiązaniami.

    archiwum szkoleń

    Media o nas

    V4B w mediach
    masz pytania? chciałbyś nawiązać współpracę?nie wahaj się Zapytaj nas
    Paweł Gruba
    Paweł Gruba
    Paweł Gruba
    Paweł Gruba
    Paweł Gruba
    Paweł Gruba
    Paweł Gruba
    Paweł Gruba
    Paweł Gruba
    Paweł Gruba
    Paweł Gruba
    Paweł Gruba
    Paweł Gruba
    Paweł Gruba
    Paweł Gruba
    Paweł Gruba
    Paweł Gruba
    Paweł Gruba
    Paweł Gruba
    Paweł Gruba
    Paweł Gruba
    Paweł Gruba
    Paweł Gruba
    Paweł Gruba
    Paweł Gruba
    Paweł Gruba
    Paweł Gruba
    Paweł Gruba
    Paweł Gruba
    Paweł Gruba
    Paweł Gruba
    Paweł Gruba
    Paweł Gruba
    Paweł Gruba
    Paweł Gruba
    Paweł Gruba
    Paweł Gruba
    Paweł Gruba
    Paweł Gruba
    Paweł Gruba
    Paweł Gruba
    Paweł Gruba
    Paweł Gruba
    Paweł Gruba
    Paweł Gruba
    Paweł Gruba
    Paweł Gruba
    Paweł Gruba
    Paweł Gruba
    Paweł Gruba
    Paweł Gruba
    Paweł Gruba
    Paweł Gruba
    Paweł Gruba
    Paweł Gruba
    Paweł Gruba
    Paweł Gruba
    Paweł Gruba
    Paweł Gruba
    Paweł Gruba
    Paweł Gruba
    Paweł Gruba
    Paweł Gruba
    Paweł Gruba
    Paweł Gruba
    Paweł Gruba
    Paweł Gruba
    Paweł Gruba
    Paweł Gruba
    Paweł Gruba
    Paweł Gruba
    Paweł Gruba
    Paweł Gruba
    Paweł Gruba
    Paweł Gruba
    Paweł Gruba
    Paweł Gruba
    Paweł Gruba
    Paweł Gruba
    Paweł Gruba

    Powyższa lista nie jest kompletna, ponieważ niektórzy klienci zastrzegają sobie prawo do anonimowości

     

    Zapisz się do Newslettera

    Jeśli chcesz usunąć swój adres z naszego newslettera wpisz go w pole powyżej i  kliknij tutaj
    © 2005 - 2018 V4B. Wszelkie prawa zastrzezone.
    Budowa stron internetowych