-MAZURY HORECA- POLICZALNA RESTAURACJA. ZARZĄDZANIE FINANSAMI W GASTRONOMII, CZYLI ZNAJDŹ ODPOWIEDŹ NA PYTANIE
-MAZURY HORECA- POLICZALNA RESTAURACJA. ZARZĄDZANIE FINANSAMI W GASTRONOMII, CZYLI ZNAJDŹ ODPOWIEDŹ NA PYTANIE "GDZIE SĄ TE PIENIĄDZE?".

18.04 OSTRÓDA


PIOTR ROGOWSKI
Manager Zewnętrzny V4B.pl
wykład

PRZESZKOLILIŚMY JUŻ PONAD 6000 OSÓB
Korzyści ze szkolenia

 

WSTĘP NA DARMOWE SZKOLENIE PO DOKONANIU REJESTRACJI

 

Podczas szkolenia przekażemy Ci wiedzę z efektywnego zarządzania kasztami w gastronomi.

Szkolenie zostało stworzone na podstawie doświadczeń ponad 150 restauracji w całej Polsce, które obsługujemy jako Manager Zewnętrzny.

 

DLA KOGO JEST TEN KURS?
- Właścicieli biznesu gastronomicznego.

- Managerów i szefów kuchni.

- Osób aspirujących na wyższe stanowiska w restauracji.

- Osób, które planują otworzyć biznes gastronomiczny.

- Osób nie związanych z gastronomią, ale prowadzących biznes oparty na zarządzaniu kosztami.

Program szkolenia

PORUSZYMY NASTĘPUJĄCE TEMATY:

- Zarządzanie kosztami należy zacząć od liczb, czyli jak poznać swój rzetelny wynik finansowy.

- Wszystko co powinieneś wiedzieć o Food Cost i Beverage Cost.

- Receptura, a błąd produkcji, czy prawidłowe wyznaczanie ceny sprzedaży

- Czynniki wpływające na zły wynik finansowy

- Menu engineering – prawidłowe tworzenie karty menu

- Przemyślane podejście do nadużyć, czyli zbuduj zaufanie do inwentaryzacji.

- Zasada Pareto w recepturze i sprzedaży

- Jak prawidłowo analizować wynik finansowy

 

Szczegóły szkolenia:

18 kwiecień – Ostróda
godz. 12:00 - 14:00

 

Miejsce:

EXPO MAZURY
u

 

Szkolenie DARMOWE, wystarczy wypełnić formularz rejestracji

Rejestracja na szkolenie jest jednoznaczna z uzyskaniem darmowego wstępu na teren targów.

 

Zaprasamy na drugie szkolenie Nowoczesne zarządzanie personelem w gastronomii, czyli zbuduj kompetentny i zadowolony zespół. Zwiększ obroty przez motywację’’, które również odbędzie się podczas targów Mazury HoReCa.   

<---- LINK DO SZKOLENIA "NOWOCZESNE ZARZĄDZANIE PERSONELEM W GASTRONOMII, CZYLI ZBUDUJ KOMPETENTNY ZESPÓŁ. ZWIĘKSZ OBROTY PRZEZ MOTYWACJĘ" ---->

Prowadzący
Opinie uczestników szkolenia
Inne szkolenia
  • POLAGRA GASTRO - ZARZĄDZANIE PERSONELEM - ZMNIEJSZ ROTACJĘ, ZWIĘKSZ OBROTY.
    POLAGRA GASTRO - ZARZĄDZANIE PERSONELEM - ZMNIEJSZ ROTACJĘ, ZWIĘKSZ OBROTY.

    1.10 POZNAŃ


    PIOTR ROGOWSKI
    PAWEŁ GRUBA
    Managerowie Zewnętrzni V4B.pl
    wykład

  • POLAGRA GASTRO - RESTAURACJA MUSI ZARABIAĆ – ANALIZA FINANSOWA.
    POLAGRA GASTRO - RESTAURACJA MUSI ZARABIAĆ – ANALIZA FINANSOWA.

    1.10 POZNAŃ


    PIOTR ROGOWSKI
    Managerowie Zewnętrzni V4B.pl
    wykład

  • RZESZÓW - RENTOWNA RESTAURACJA- KOSZTY, OBROTY, PERSONEL. 10 SPRAWDZONYCH ZASAD ZARZĄDZANIA
    RZESZÓW - RENTOWNA RESTAURACJA- KOSZTY, OBROTY, PERSONEL. 10 SPRAWDZONYCH ZASAD ZARZĄDZANIA

    14.10 RZESZÓW


    PIOTR ROGOWSKI
    PAWEŁ GRUBA
    Managerowie Zewnętrzni V4B.pl
    wykład

  • KRAKÓW - RENTOWNA RESTAURACJA - KOSZTY, OBROTY, PERSONEL. 10 SPRAWDZONYCH ZASAD ZARZĄDZANIA.
    KRAKÓW - RENTOWNA RESTAURACJA - KOSZTY, OBROTY, PERSONEL. 10 SPRAWDZONYCH ZASAD ZARZĄDZANIA.

    15.10 KRAKÓW


    PIOTR ROGOWSKI
    PAWEŁ GRUBA
    Managerowie Zewnętrzni V4B.pl
    wykład

  • SZCZECIN - RENTOWNA RESTAURACJA- KOSZTY, OBROTY, PERSONEL. 10 SPRAWDZONYCH ZASAD ZARZĄDZANIA
    SZCZECIN - RENTOWNA RESTAURACJA- KOSZTY, OBROTY, PERSONEL. 10 SPRAWDZONYCH ZASAD ZARZĄDZANIA

    18.11 SZCZECIN


    PIOTR ROGOWSKI
    PAWEŁ GRUBA
    Managerowie Zewnętrzni V4B.pl
    wykład

  • WROCŁAW - RENTOWNA RESTAURACJA - KOSZTY, OBROTY, PERSONEL. 10 SPRAWDZONYCH ZASAD ZARZĄDZANIA.
    WROCŁAW - RENTOWNA RESTAURACJA - KOSZTY, OBROTY, PERSONEL. 10 SPRAWDZONYCH ZASAD ZARZĄDZANIA.

    19.11 WROCŁAW


    PIOTR ROGOWSKI
    PAWEŁ GRUBA
    Managerowie Zewnętrzni V4B.pl
    wykład

  • GDYNIA - RENTOWNA RESTAURACJA - KOSZTY, OBROTY, PERSONEL. 10 SPRAWDZONYCH ZASAD ZARZĄDZANIA.
    GDYNIA - RENTOWNA RESTAURACJA - KOSZTY, OBROTY, PERSONEL. 10 SPRAWDZONYCH ZASAD ZARZĄDZANIA.

    2.12 GDYNIA


    PIOTR ROGOWSKI
    PAWEŁ GRUBA
    Managerowie Zewnętrzni V4B.pl
    wykład i ćwiczenia

  • OLSZTYN - RENTOWNA RESTAURACJA - KOSZTY, OBROTY, PERSONEL. 10 SPRAWDZONYCH ZASAD ZARZĄDZANIA.
    OLSZTYN - RENTOWNA RESTAURACJA - KOSZTY, OBROTY, PERSONEL. 10 SPRAWDZONYCH ZASAD ZARZĄDZANIA.

    3.12 OLSZTYN


    PIOTR ROGOWSKI
    PAWEŁ GRUBA
    Managerowie Zewnętrzni V4B.pl
    wykład i ćwiczenia

Media o nas

V4B w mediach
masz pytania? chciałbyś nawiązać współpracę?nie wahaj się Zapytaj nas
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba

Powyższa lista nie jest kompletna, ponieważ niektórzy klienci zastrzegają sobie prawo do anonimowości

 

Zapisz się do Newslettera

Jeśli chcesz usunąć swój adres z naszego newslettera wpisz go w pole powyżej i  kliknij tutaj
© 2005 - 2019 V4B. Wszelkie prawa zastrzezone.
Budowa stron internetowych

Porozmawiaj z nami
Czat udostępnia Firmao.pl CRM