KATOWICE- ZARZĄDZANIE PERSONELEM, EDYCJA PIERWSZA. ZWIĘKSZ OBROTY, ZMNIEJSZ ROTACJĘ
KATOWICE- ZARZĄDZANIE PERSONELEM, EDYCJA PIERWSZA. ZWIĘKSZ OBROTY, ZMNIEJSZ ROTACJĘ

27.06 KATOWICE


PIOTR ROGOWSKI
PAWEŁ GRUBA
Managerowie Zewnętrzni V4B.pl
wykład i ćwiczenia

PRZESZKOLILIŚMY JUŻ PONAD 8000 OSÓB
Korzyści ze szkolenia

 

CENA PROMOCYJNA DO 17.06.2018 - 250ZŁ NETTO

CENA STANDARDOWA - 400ZŁ NETTO

 

Zapraszamy na sześć intensywnych godzin, gdzie dwóch doświadczonych managerów przekaże dużą dawkę wiedzy połączoną z ćwiczeniami i gotowymi rozwiązaniami.

 

Czy wiesz, że nadmierna rotacja pracowników jest wynikiem złego zarządzania personelem?
Nie masz już siły? Masz dosyć biznesu gastronomicznego? Twoje marzenie stało się udręką?
Nie masz czasu dla przyjaciół i rodziny? Ile razy zadałeś sobie pytanie „Gdzie są te pieniądze?”...

Czy wiesz, że istnieje dużo lokali w Polsce, które nie mają tych problemów, a personel z sukcesem realizuje powierzone im zadania? Znamy ich tajemnicę i posiadamy gotowe rozwiązania!

Zapraszamy na szkolenie, które pomoże Ci zbudować zespół, który z chęcią będzie przychodził do pracy oraz zmaksymalizuje Twoje zyski. Potwierdzają to nasi słuchacze!

Przekażemy Ci wiedzę na podstawie naszego kilkunastoletniego doświadczenia jak również naszych przeszło 150 klientów, których obsługujemy jako V4B.pl Manager Zewnętrzny.

 

DLA KOGO JEST TEN KURS?
- Właścicieli biznesu gastronomicznego.

- Managerów i szefów kuchni.

- Osób aspirujących na wyższe stanowiska w restauracji.

- Osób, które planują otworzyć biznes gastronomiczny.

- Osób nie związanych z gastronomią, ale prowadzących biznes oparty na zarządzaniu personelem.

 

ZACHĘCAMY DO PRZECZYTANIA OPINII PO NASZYCH SZKOLENIACH:

- Fantastycznie przekazana ogromna dawka wiedzy i doświadczenia. Warto czerpać od takich ludzi jak Wy. Pozdrawiam i jeszcze raz wielkie dzięki (Dorota Warżajtis).

- Dziękuję za przekazaną wiedzę i zaszczyk pozytywnej energii (Paweł Sojka).

- Dużo wiedzy, dużo śmiechu- tylko wracać do Was na szkolenia :-) (Anna Staryków).

- Z Wami te 7 godz. szybko zleciało. Szkolenie super. Duża dawka wiedzy przekazana profesjonalnie. Jeszcze raz dziękujemy (Agnieszka Nowakowska).

- Warto do Was wracać. Profesjonalizm, świetna atmosfera, doświadczenie, konkretne przykłady, a nie tylko hasła i przede wszystkim zupełnie nowe spojrzenie na zarządzanie w gastronomii... Dzięki za wszystko (Magdalena Dudek).

Program szkolenia

PORUSZYMY NASTĘPUJĄCE TEMATY:

Zarządzanie personelem należy zacząć od liczb, czyli jak poznać swój rzetelny wynik finansowy.

Analiza najczęstszych błędów w prowadzeniu biznesu gastronomicznego i ich wpływ na rentowność

Jak stworzyć zespół, który Ci ufa i dlaczego to jest tak ważne?

Action plan – zmniejsz rotację, wprowadź wykres Ganta niezbędny w zarządzaniu personelem. Prawidłowe rozdysponowanie zadań i obowiązków – nauka delegowania

Jak uniknąć nadmiernej rotacji wśród pracowników?

Jak skuteczne stworzyć zespół budując dobre relacje między stanowiskami?

Znaczenie i siła systemu prowizyjnego w zarządzaniu personelem. Motywuj finansowo, ale też wymagaj.

Prawidłowe podejście do problemu nadużyć i znaczenie słowa „kradzież”.

„Drabina” sprzedaży, czyli jak zwiększyć obrót o min 10% w trzy miesiące.

Sytuacje kryzysowe – jak negatywną sytuację przekuć w sukces. Przykłady i ćwiczenia.

Co powinna zawierać skuteczna odprawa pracowników i jaki ma wpływ na biznes

Kelner jako przedstawiciel handlowy kucharza.

Manager XXI wieku - jak zarządzać biznesem, aby osiągnąć sukces.

 

Szczegóły szkolenia:

27 czerwiec – Katowice
godz. 10:00 - 16:00

 

Miejsce:

Restauracja Śląska Prohibicja
ul. Krawczyka 1
40-423 Katowice (Nikiszowiec)

 

Cena promocyjna do 17.06.2018:

250zł netto / osoba (zawiera ciągłą przerwę kawową i poczęstunek)

 

Cena standardowa:

400zł netto / osoba (zawiera ciągłą przerwę kawową i poczęstunek)

Prowadzący
Opinie uczestników szkolenia
Formularz zgłoszenia
2018-06-27 10:00, Katowice, Śląska Prohibicja
      

*Powyższe dane posłużą do wystawienia faktury VAT.

 
 
Miejsce szkolenia

odbyły się

  • -WEBINARIUM- ZARZĄDZANIE KOSZTAMI W RENTOWNEJ GASTRONOMII
    -WEBINARIUM- ZARZĄDZANIE KOSZTAMI W RENTOWNEJ GASTRONOMII

    Zapraszamy na dwa spotkania w formie wideokonferencji po dwie godziny każde, podczas których przekażemy wiedzę z efektywnego zarządzania kosztami w gastronomii.

  • -GDYNIA (10.04.2017)- ZARZĄDZANIE PERSONELEM W RENTOWNEJ RESTAURACJI. SPECJALNA EDYCJA Z KURTEM SCHELLEREM.
    -GDYNIA (10.04.2017)- ZARZĄDZANIE PERSONELEM W RENTOWNEJ RESTAURACJI. SPECJALNA EDYCJA Z KURTEM SCHELLEREM.

    Zapraszamy na siedem intensywnych godzin, gdzie trzech doświadczonych managerów przekaże dużą dawkę wiedzy połączoną z ćwiczeniami i gotowymi rozwiązaniami.

  • -WROCŁAW (14.03.2017)- ZARZĄDZANIE KOSZTAMI I PERSONELEM W RENTOWNEJ RESTAURACJI. SPECJALNA EDYCJA Z KURTEM SCHELLEREM.
    -WROCŁAW (14.03.2017)- ZARZĄDZANIE KOSZTAMI I PERSONELEM W RENTOWNEJ RESTAURACJI. SPECJALNA EDYCJA Z KURTEM SCHELLEREM.

    Zapraszamy na siedem intensywnych godzin, gdzie trzech doświadczonych managerów przekaże dużą dawkę wiedzy połączoną z ćwiczeniami i gotowymi rozwiązaniami.

archiwum szkoleń

Media o nas

V4B w mediach
masz pytania? chciałbyś nawiązać współpracę?nie wahaj się Zapytaj nas
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba

Powyższa lista nie jest kompletna, ponieważ niektórzy klienci zastrzegają sobie prawo do anonimowości

 

Zapisz się do Newslettera

Jeśli chcesz usunąć swój adres z naszego newslettera wpisz go w pole powyżej i  kliknij tutaj
© 2005 - 2018 V4B. Wszelkie prawa zastrzezone.
Budowa stron internetowych