-WEBINARIUM- ZARZĄDZANIE KOSZTAMI W RENTOWNEJ GASTRONOMII
-WEBINARIUM- ZARZĄDZANIE KOSZTAMI W RENTOWNEJ GASTRONOMII

CZĘŚĆ 1 - 12.10

CZĘŚĆ 2 - 19.10

wideokonferencja
PIOTR ROGOWSKI
manager zewnętrzny V4B.pl

PRZESZKOLIŚMY JUŻ PONAD 10 000 OSÓB
Korzyści ze szkolenia

 

Usiądź wygodnie przed komputerem i połącz się z nami zdalnie.

Szanujemy Twój czas, dlatego zaoszczędź na dojazdach.

Podczas dwóch wideokonferencji przekażemy Ci wiedzę z efektywnego zarządzania kasztami w gastronomi.

Szkolenie zostało stworzone na podstawie doświadczeń ponad 170 restauracji w całej Polsce, które obsługujemy jako Manager Zewnętrzny.

 

Program szkolenia

Poruszymy następujące tematy:

Cześć 1:
- Wykres kołowy restauracji – rzetelna wiedza to klucz do sukcesu
- Jak poprawnie liczyć food cost i analizować wyniki
- Prawidłowe podejście do receptury
- Receptura a błąd produkcji
- Jak poprawnie wyznaczyć cenę sprzedaży w menu
- Zasada Pareto kluczem do sukcesu
- Pareto w recepturze
- Pareto w sprzedaży 
- Prawidłowa analiza wyniku finansowego 
- Prawidłowe podejście do problemu nadużyć.

Cześć 2:
- Jak stworzyć nowoczesny raport kasowy
- Czynniki wpływające na zły wynik finansowy
- Jak wyliczyć cenę jednostkową za kg, sztukę bądź litr
- Jak stworzyć poprawnie kartę menu, aby zarabiała (menu engineering)
- Jak zwiększyć obroty, przy jednoczesnej kontroli kosztów
- Prawidłowe podejście do problemu nadużyć.
- Jak uzyskać oszczędności w wykresie kołowym restauracji?

Na zakończenie webinarium przedstawimy prezentację naszych usług, pokazując jak pracujemy z naszymi Klientami.

 

Szczegóły szkolenia:

CZĘŚĆ 1 - 12 październik 2018
godz. 10:00 - 12:00

CZĘŚĆ 2 - 19 pażdziernik 2018
godz. 10:00 - 12:00

Link do "pokoju webinarium" wyślemy 3 dni przed szkoleniem.

 

Koszta:

150zł netto za 2 dni

Inne szkolenia
  • ŁÓDŹ - RENTOWNA RESTAURACJA- KOSZTY, OBROTY, PERSONEL. 10 SPRAWDZONYCH ZASAD ZARZĄDZANIA
    ŁÓDŹ - RENTOWNA RESTAURACJA- KOSZTY, OBROTY, PERSONEL. 10 SPRAWDZONYCH ZASAD ZARZĄDZANIA

    16.09 ŁÓDŹ


    PIOTR ROGOWSKI
    PAWEŁ GRUBA
    Managerowie Zewnętrzni V4B.pl
    wykład

  • WARSZAWA - RENTOWNA RESTAURACJA - KOSZTY, OBROTY, PERSONEL. 10 SPRAWDZONYCH ZASAD ZARZĄDZANIA.
    WARSZAWA - RENTOWNA RESTAURACJA - KOSZTY, OBROTY, PERSONEL. 10 SPRAWDZONYCH ZASAD ZARZĄDZANIA.

    17.09 WARSZAWA


    PIOTR ROGOWSKI
    PAWEŁ GRUBA
    Managerowie Zewnętrzni V4B.pl
    wykład

Media o nas

V4B w mediach
masz pytania? chciałbyś nawiązać współpracę?nie wahaj się Zapytaj nas
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba

Powyższa lista nie jest kompletna, ponieważ niektórzy klienci zastrzegają sobie prawo do anonimowości

 

Zapisz się do Newslettera

Jeśli chcesz usunąć swój adres z naszego newslettera wpisz go w pole powyżej i  kliknij tutaj
© 2005 - 2019 V4B. Wszelkie prawa zastrzezone.
Budowa stron internetowych