-GASTROFOOD, KRAKÓW- RESTAURACJA, KTÓRA ZARABIA, CZYLI JAK ZARZĄDZAĆ KOSZTAMI
-GASTROFOOD, KRAKÓW- RESTAURACJA, KTÓRA ZARABIA, CZYLI JAK ZARZĄDZAĆ KOSZTAMI

7.11, KRAKÓW

wykład
PAWEŁ GRUBA

PRZESZKOLIŚMY JUŻ PONAD 10 000 OSÓB
Korzyści ze szkolenia

 

Podczas szkolenia przekażemy Ci wiedzę z efektywnego zarządzania kasztami w gastronomi.

Szkolenie zostało stworzone na podstawie doświadczeń ponad 170 restauracji w całej Polsce, które obsługujemy jako Manager Zewnętrzny.

 

DLA KOGO JEST TEN KURS?
- Właścicieli biznesu gastronomicznego.

- Managerów i szefów kuchni.

- Osób aspirujących na wyższe stanowiska w restauracji.

- Osób, które planują otworzyć biznes gastronomiczny.

- Osób nie związanych z gastronomią, ale prowadzących biznes oparty na zarządzaniu kosztami.

Program szkolenia

PORUSZYMY NASTĘPUJĄCE TEMATY:

- Zarządzanie kosztami należy zacząć od liczb, czyli jak poznać swój rzetelny wynik finansowy.

- Jak poprawnie liczyć food cost i analizować wyniki

- Prawidłowe podejście do receptury

- Receptura, a błąd produkcji

- Jak poprawnie wyznaczyć cenę sprzedaży w menu

- Zasada Pareto kluczem do sukcesu

- Zasada Pareto w recepturze i sprzedaży

- Prawidłowa analiza wyniku finansowego 

- Prawidłowe podejście do problemu nadużyć

 

Szczegóły szkolenia:
7 listopad 2018
godz. 14:00 - 16:00

 

Targi w Krakowie Sp. z o.o.
ul. Galicyjska 9
31-586 Kraków

 

Cena:
99zł netto / osoba (zawiera bilet wstępu na targi, najpóźniej rejestracji dokonać można 6.11)

 

Zapraszamy na szkolenie „ Problemy z pracownikami? Wiemy jak to rozwiązać!’’, które odbędzie się tego samego dnia podczas targów Gastro Food.

<---- LINK DO SZKOLENIA "PROBLEMY Z PRACOWNIKAMI? WIEMY JAK TO ROZWIĄZAĆ!" ---->

 

Zapraszamy również na trzecie szkolenie w formie warsztatów „ Zarabiaj więcej i zmniejsz rotację pracowników- ćwiczenia’’, które odbędzie się następnego dnia (8.11) podczas targów Gastro Food.

<---- LINK DO SZKOLENIA "ZARABIAJ WIĘCEJ I ZMNIEJSZ ROTACJĘ PRACOWNIKÓW- ĆWICZENIA" ---->

 

Opinie uczestników szkolenia
Inne szkolenia
  • KRAKÓW - RENTOWNA RESTAURACJA - KOSZTY, OBROTY, PERSONEL. 10 SPRAWDZONYCH ZASAD ZARZĄDZANIA.
    KRAKÓW - RENTOWNA RESTAURACJA - KOSZTY, OBROTY, PERSONEL. 10 SPRAWDZONYCH ZASAD ZARZĄDZANIA.

    22.05 KRAKÓW


    PIOTR ROGOWSKI
    PAWEŁ GRUBA
    Managerowie Zewnętrzni V4B.pl
    wykład i ćwiczenia

  • GDYNIA - RENTOWNA RESTAURACJA - KOSZTY, OBROTY, PERSONEL. 10 SPRAWDZONYCH ZASAD ZARZĄDZANIA.
    GDYNIA - RENTOWNA RESTAURACJA - KOSZTY, OBROTY, PERSONEL. 10 SPRAWDZONYCH ZASAD ZARZĄDZANIA.

    23.05 GDYNIA


    PIOTR ROGOWSKI
    PAWEŁ GRUBA
    Managerowie Zewnętrzni V4B.pl
    wykład i ćwiczenia

Media o nas

V4B w mediach
masz pytania? chciałbyś nawiązać współpracę?nie wahaj się Zapytaj nas
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba

Powyższa lista nie jest kompletna, ponieważ niektórzy klienci zastrzegają sobie prawo do anonimowości

 

Zapisz się do Newslettera

Jeśli chcesz usunąć swój adres z naszego newslettera wpisz go w pole powyżej i  kliknij tutaj
© 2005 - 2019 V4B. Wszelkie prawa zastrzezone.
Budowa stron internetowych