-EUROGASTRO- BRAK MOTYWACJI, ROTACJA, ZA NISKA SPRZEDAŻ? WIEMY JAK TEMU ZARADZIĆ!
-EUROGASTRO- BRAK MOTYWACJI, ROTACJA, ZA NISKA SPRZEDAŻ? WIEMY JAK TEMU ZARADZIĆ!

29.03 NADARZYN

Zapisz się


PIOTR ROGOWSKI
PAWEŁ GRUBA
Managerowie Zewnętrzni V4B.pl
wykład

Program szkolenia

PORUSZYMY NASTĘPUJĄCE TEMATY:

- Jak zatrudniać ludzi, aby nie odchodzili w ciągu 2 tygodni?

- Jak zwiększyć zaangażowanie i motywację u pracowników?

- Jak wprowadzić skuteczny system prowizyjny

- Jak zrobić z kelnerów przedstawicieli handlowych kucharza?

- Jak prawidłowo zrobić test panel dla kelnerów i kucharzy?

- Jak prowadzić odprawy z personelem zwiększające sprzedaż?

- Jak zmotywować gości do pozostawiania pozytywnych komentarzy w internecie?

 

Szczegóły szkolenia:

29 marzec – Nadarzyn (pod Warszawą)
godz. 11:00 - 13:00

 

Miejsce:

Ptak Warsaw Expo
al. Katowicka 62

 

Cena (zawiera bilet wstępu na targi):

120zł netto / osoba

 

Zaprasamy na drugie szkolenie „ Nowoczesne restauracja, która zarabia. Proste i skuteczne rozwiązania zwiększające obroty i zyski’’, które również odbędzie się podczas targów EuroGastro.    

<---- LINK DO SZKOLENIA "NOWOCZESNA RESTAURACJA, KTÓRA ZARABIA. PROSTE I SKUTECZNE ROZWIĄZANIA ZWIĘKSZAJĄCE OBROTY I ZYSKI" ---->

Korzyści ze szkolenia


Gwarantujemy, iż wdrażając nasze rozwiązania wzmocnicie lojalność i zaangażowanie pracowników w budowanie marki
oraz wzrośnie ich zadowolenie, przy jednoczesnym zwiększeniu zysku!

 

DLA KOGO JEST TO SZKOLENIE?

- Właścicieli biznesu gastronomicznego – to właśnie od nich najczęściej zależy zmiana strategii.
 
Niestety bardzo często słyszymy „żałuję, że nie było tu mojego szefa”.

- Managerów i szefów kuchni – przedstawiamy sprawdzone pomysły, które mogą być inspiracją do zmian.
  Podpowiemy jak zbudować autorytet wśród pracowników.

- Osób aspirujących na wyższe stanowiska w restauracji.
  Podpowiadamy jak awansować i zyskać szacunek pracodawcy i podwładnych   

- Osób, które planują otworzyć biznes gastronomiczny –warto usłyszeć problemy i rozwiązania,
  tak aby nie popełnić  kosztownych błędów na starcie

- Osób nie związanych z gastronomią – „pomimo, że nie mam restauracji,
  to wasze rozwiązania brzmią bardzo uniwersalnie i na pewno je wprowadzę”

 

SKĄD POMYSŁ NA TAKI TEMAT WYKŁADU?

Stworzyliśmy innowacyjny projekt (Manager Zewnętrzny), dzięki któremu dostarczamy wiedzę analityczną już ponad 170 restauracjom w całej Polsce. To dzięki comiesięcznym spotkaniom dedykowanego opiekuna z właścicielami, managerami i szefami kuchni usłyszeliśmy największe problemy, które potrafią paraliżować rozwój. Niestety niektóre obserwowane przez nas błędy, przyczyniają się nawet do bankructwa. Dlatego postanowiliśmy pomóc jeszcze w inny sposób. Stworzyliśmy cykl szkoleń, gdzie uważamy, że nasze pomysły i rozwiązania mogą w bardzo krótkim czasie wprowadzić pozytywne zmiany.

 

OPINIE O SZKOLENIU ŚWIADCZĄ, ŻE WARTO SKORZYSTAĆ!

- Fantastycznie przekazana ogromna dawka wiedzy i doświadczenia. Warto czerpać od takich ludzi jak Wy.
  Pozdrawiam i jeszcze raz wielkie dzięki (Dorota Warżajtis).

- Warto do Was wracać. Profesjonalizm, świetna atmosfera, doświadczenie, konkretne przykłady, a nie tylko hasła.
  Zupełnie nowe spojrzenie na zarządzanie w gastronomii... Dzięki za wszystko (Magdalena Dudek).

- Dziękuję za przekazaną wiedzę i zastrzyk pozytywnej energii (Paweł Sojka).

- Dużo wiedzy, dużo śmiechu- tylko wracać do Was na szkolenia :-) (Anna Staryków).

- Szkolenie super. Duża dawka wiedzy przekazana profesjonalnie. Jeszcze raz dziękujemy (Agnieszka Nowakowska).

Prowadzący
Opinie uczestników szkolenia
Inne szkolenia
  • SZCZECIN - RENTOWNA RESTAURACJA - BĄDŹ 10 KROKÓW PRZED KONKURENCJĄ.
    RENTOWNA RESTAURACJA - BĄDŹ 10 KROKÓW PRZED KONKURENCJĄ.
  • POZNAŃ - RENTOWNA RESTAURACJA - BĄDŹ 10 KROKÓW PRZED KONKURENCJĄ.
    RENTOWNA RESTAURACJA - BĄDŹ 10 KROKÓW PRZED KONKURENCJĄ.
  • WROCŁAW - RENTOWNA RESTAURACJA - BĄDŹ 10 KROKÓW PRZED KONKURENCJĄ.
    RENTOWNA RESTAURACJA - BĄDŹ 10 KROKÓW PRZED KONKURENCJĄ.
  • KRAKÓW - RENTOWNA RESTAURACJA - BĄDŹ 10 KROKÓW PRZED KONKURENCJĄ.
    RENTOWNA RESTAURACJA - BĄDŹ 10 KROKÓW PRZED KONKURENCJĄ.
  • KATOWICE - RENTOWNA RESTAURACJA - BĄDŹ 10 KROKÓW PRZED KONKURENCJĄ.
    RENTOWNA RESTAURACJA - BĄDŹ 10 KROKÓW PRZED KONKURENCJĄ.
  • ŁÓDŹ - RENTOWNA RESTAURACJA - BĄDŹ 10 KROKÓW PRZED KONKURENCJĄ.
    RENTOWNA RESTAURACJA - BĄDŹ 10 KROKÓW PRZED KONKURENCJĄ.
  • WARSZAWA - RENTOWNA RESTAURACJA - BĄDŹ 10 KROKÓW PRZED KONKURENCJĄ.
    RENTOWNA RESTAURACJA - BĄDŹ 10 KROKÓW PRZED KONKURENCJĄ.
  • OLSZTYN - RENTOWNA RESTAURACJA - BĄDŹ 10 KROKÓW PRZED KONKURENCJĄ.
    RENTOWNA RESTAURACJA - BĄDŹ 10 KROKÓW PRZED KONKURENCJĄ.
  • RENTOWNA RESTAURACJA - BĄDŹ 10 KROKÓW PRZED KONKURENCJĄ - SZKOLENIE ON-LINE.
    RENTOWNA RESTAURACJA - BĄDŹ 10 KROKÓW PRZED KONKURENCJĄ - SZKOLENIE ON-LINE.
  • GDYNIA - RENTOWNA RESTAURACJA - BĄDŹ 10 KROKÓW PRZED KONKURENCJĄ.
    RENTOWNA RESTAURACJA - BĄDŹ 10 KROKÓW PRZED KONKURENCJĄ.

Media o nas

V4B w mediach

Powyższa lista nie jest kompletna, ponieważ niektórzy klienci zastrzegają sobie prawo do anonimowości

 

Zapisz się do Newslettera

Jeśli chcesz usunąć swój adres z naszego newslettera wpisz go w pole powyżej i  kliknij tutaj
© 2005 - 2020 V4B. Wszelkie prawa zastrzezone.
Budowa stron internetowych