-EUROGASTRO- NOWOCZESNA RESTAURACJA, KTÓRA ZARABIA. PROSTE I SKUTECZNE ROZWIĄZANIA ZWIĘKSZAJĄCE OBROTY I ZYSKI.
-EUROGASTRO- NOWOCZESNA RESTAURACJA, KTÓRA ZARABIA. PROSTE I SKUTECZNE ROZWIĄZANIA ZWIĘKSZAJĄCE OBROTY I ZYSKI.

29.03 NADARZYN


PIOTR ROGOWSKI
PAWEŁ GRUBA
Managerowie Zewnętrzni V4B.pl
wykład

PRZESZKOLILIŚMY JUŻ PONAD 15000 OSÓB
Korzyści ze szkolenia


Obserwując naszych klientów, doszliśmy do wniosku, że do sukcesu wielu z nich przyczyniło się podejście do liczb.
Z jednej strony nie należy przesadzać z Excelem, „bo to nie apteka”,
ale z drugiej strony,
restauracje które się „nie liczą” mają bardzo często problemy finansowe.

 

DLA KOGO JEST TO SZKOLENIE?

- Właścicieli biznesu gastronomicznego – to właśnie od nich najczęściej zależy zmiana strategii.
 
Niestety bardzo często słyszymy „żałuję, że nie było tu mojego szefa”.

- Managerów i szefów kuchni – przedstawiamy sprawdzone pomysły, które mogą być inspiracją do zmian.
  Podpowiemy jak stworzyć niezbędne narzędzia i na co zwracać uwagę w analizach.

- Osób aspirujących na wyższe stanowiska w restauracji.
  Przypomnimy podstawowe i niezbędne wzory oraz zasady, które powinny być używane w każdej restauracji

- Osób, które planują otworzyć biznes gastronomiczny –warto usłyszeć jak liczyć i czego nie liczyć!
  Dzięki czemu nie popełnicie kosztownych błędów na starcie

 

SKĄD POMYSŁ NA TAKI TEMAT WYKŁADU?

Stworzyliśmy innowacyjny projekt (Manager Zewnętrzny), dzięki któremu dostarczamy wiedzę analityczną już ponad 170 restauracjom w całej Polsce. To dzięki comiesięcznym spotkaniom dedykowanego opiekuna z właścicielami, managerami i szefami kuchni usłyszeliśmy największe problemy, które potrafią paraliżować rozwój. Niestety niektóre obserwowane przez nas błędy, przyczyniają się nawet do bankructwa. Dlatego postanowiliśmy pomóc jeszcze w inny sposób. Stworzyliśmy cykl szkoleń, gdzie uważamy, że nasze pomysły i rozwiązania mogą w bardzo krótkim czasie wprowadzić pozytywne zmiany.

 

OPINIE O SZKOLENIU ŚWIADCZĄ, ŻE WARTO SKORZYSTAĆ!

- Fantastycznie przekazana ogromna dawka wiedzy i doświadczenia. Warto czerpać od takich ludzi jak Wy.
  Pozdrawiam i jeszcze raz wielkie dzięki (Dorota Warżajtis).

- Warto do Was wracać. Profesjonalizm, świetna atmosfera, doświadczenie, konkretne przykłady, a nie tylko hasła.
  Zupełnie nowe spojrzenie na zarządzanie w gastronomii... Dzięki za wszystko (Magdalena Dudek).

- Dziękuję za przekazaną wiedzę i zastrzyk pozytywnej energii (Paweł Sojka).

- Dużo wiedzy, dużo śmiechu- tylko wracać do Was na szkolenia :-) (Anna Staryków).

- Szkolenie super. Duża dawka wiedzy przekazana profesjonalnie. Jeszcze raz dziękujemy (Agnieszka Nowakowska).

Program szkolenia

PORUSZYMY NASTĘPUJĄCE TEMATY:

- Jak doprowadzić do tego aby restauracja była rentowna?

- Najważniejsze wskaźniki, które powinny się znaleźć w twoich raportach.

- Jak zwiększyć zyski bez potrzeby zwiększania obrotów.

- Jak prawidłowo podejść do receptur i poprawnie wyliczyć ceny sprzedaży?

- Zasada Pareto – naprawa niewielkiego obszaru może wprowadzić ogromne zmiany.  

- Jak wyznaczyć i wyliczyć prawidłowy food cost i beverage cost dla swojej restauracji?

- „Naturalny ubytek”, czy niegospodarność? – czyli jak oceniać zagrożenia

 

Szczegóły szkolenia:

29 marzec – Nadarzyn (pod Warszawą)
godz. 14:00 - 16:00

 

Miejsce:

Ptak Warsaw Expo
al. Katowicka 62

 

Cena (zawiera bilet wstępu na targi):

120zł netto / osoba

 

Zaprasamy na szkolenie „ BRAK MOTYWACJI, ROTACJA, ZA NISKA SPRZEDAŻ? WIEMY JAK TEMY ZARADZIĆ!’’, które również odbędzie się podczas targów EuroGastro.    

<---- LINK DO SZKOLENIA "BRAK MOTYWACJI, ROTACJA, ZA NISKA SPRZEDAŻ? WIEMY JAK TEMU RAZADZIĆ!" ---->

 

Prowadzący
Opinie uczestników szkolenia
Inne szkolenia
  • KRAKÓW - RENTOWNA RESTAURACJA - KOSZTY, OBROTY, PERSONEL. 10 SPRAWDZONYCH ZASAD ZARZĄDZANIA.
    KRAKÓW - RENTOWNA RESTAURACJA - KOSZTY, OBROTY, PERSONEL. 10 SPRAWDZONYCH ZASAD ZARZĄDZANIA.

    22.05 KRAKÓW


    PIOTR ROGOWSKI
    PAWEŁ GRUBA
    Managerowie Zewnętrzni V4B.pl
    wykład i ćwiczenia

  • GDYNIA - RENTOWNA RESTAURACJA - KOSZTY, OBROTY, PERSONEL. 10 SPRAWDZONYCH ZASAD ZARZĄDZANIA.
    GDYNIA - RENTOWNA RESTAURACJA - KOSZTY, OBROTY, PERSONEL. 10 SPRAWDZONYCH ZASAD ZARZĄDZANIA.

    23.05 GDYNIA


    PIOTR ROGOWSKI
    PAWEŁ GRUBA
    Managerowie Zewnętrzni V4B.pl
    wykład i ćwiczenia

Media o nas

V4B w mediach
masz pytania? chciałbyś nawiązać współpracę?nie wahaj się Zapytaj nas
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba
Paweł Gruba

Powyższa lista nie jest kompletna, ponieważ niektórzy klienci zastrzegają sobie prawo do anonimowości

 

Zapisz się do Newslettera

Jeśli chcesz usunąć swój adres z naszego newslettera wpisz go w pole powyżej i  kliknij tutaj
© 2005 - 2019 V4B. Wszelkie prawa zastrzezone.
Budowa stron internetowych