odbyły się

-GDYNIA (10.04.2017)- ZARZĄDZANIE PERSONELEM W RENTOWNEJ RESTAURACJI. SPECJALNA EDYCJA Z KURTEM SCHELLEREM.

Zapraszamy na siedem intensywnych godzin, gdzie trzech doświadczonych managerów przekaże dużą dawkę wiedzy połączoną z ćwiczeniami i gotowymi rozwiązaniami.

-GDYNIA (10.04.2017)- ZARZĄDZANIE PERSONELEM W RENTOWNEJ RESTAURACJI. SPECJALNA EDYCJA Z KURTEM SCHELLEREM.

Przekażemy Ci wiedzę na podstawie doświadczeń ponad 100 restauracji w całej Polsce.

Gwarantujemy, że szkolenie pomoże Ci zbudować zespół, który będzie przychodził z chęcią do pracy oraz zmaksymalizuje Twoje zyski!

V4B i Kurt Scheller zapraszają.

 

Cena promocyjna dla pierwszych 60osób: 369zł brutto / osoba (zawiera ciągłą przerwę kawową i lunch)

Cena standardowa dla kolejnych 20osób: 499zł brutto / osoba (zawiera ciągłą przerwę kawową i lunch)

 

Poruszymy następujące tematy:

- truite meuniere przyrządzony przez szefa Kurta Schellera z komentarzem i możliwością spróbowania

- jak tworzyć z sukcesem zespół na kuchni

- zyskowne menu nie tylko w teorii

- 10 pytań do Kurt Schellera - czyli jak osiągnąć sukces w gastronomii

- wykres kołowy z restauracji – rzetelna wiedza to klucz do sukcesu

- analiza najczęstszych błędów w prowadzeniu biznesu gastronomicznego

- czynniki wpływające na zły wynik finansowy

- jak uniknąć nadmiernej rotacji wśród pracowników

- jak skuteczne stworzyć zespół budując dobre relacje między stanowiskami

- prosty sposób na wprowadzenie systemu prowizyjnego – przykłady z praktyki

- „drabina” sprzedaży, czyli jak zwiększyć obrót o min 10% w trzy miesiące

- algorytmy sprzedaży – jak negatywną sytuację przekuć w sukces. Przykłady i ćwiczenia 

- co powinna zawierać skuteczna odprawa pracowników

- kelner jako przedstawiciel handlowy kucharza

- motywuj finansowo, ale też wymagaj

- prawidłowe rozdysponowanie zadań i obowiązków

- właściwa i skuteczna impreza integracyjna

- mity i fakty na temat inwentaryzacji

- prawidłowe podejście do problemu nadużyć

- wprowadzenie systemu nagród za dobre wyniki inwentaryzacji

 Bądź wiarygodnym partnerem dla personelu, to się opłaca!

 

Szczegóły szkolenia:

10 kwiecień – Gdynia

godz. 10:00 - 17:00

 

Miejsce:

MUZEUM EMIGRACJI

ul. Polska 1

81-001 Gdynia

http://www.polska1.pl/

 

 

Cena promocyjna dla pierwszych 60osób:

369zł brutto / osoba (zawiera ciągłą przerwę kawową i lunch)

 

Cena standardowa dla kolejnych 20osób:

499zł brutto / osoba (zawiera ciągłą przerwę kawową i lunch)

    • -WEBINARIUM- ZARZĄDZANIE KOSZTAMI W RENTOWNEJ GASTRONOMII
      -WEBINARIUM- ZARZĄDZANIE KOSZTAMI W RENTOWNEJ GASTRONOMII

      Zapraszamy na dwa spotkania w formie wideokonferencji po dwie godziny każde, podczas których przekażemy wiedzę z efektywnego zarządzania kosztami w gastronomii.

    • -GDYNIA (10.04.2017)- ZARZĄDZANIE PERSONELEM W RENTOWNEJ RESTAURACJI. SPECJALNA EDYCJA Z KURTEM SCHELLEREM.
      -GDYNIA (10.04.2017)- ZARZĄDZANIE PERSONELEM W RENTOWNEJ RESTAURACJI. SPECJALNA EDYCJA Z KURTEM SCHELLEREM.

      Zapraszamy na siedem intensywnych godzin, gdzie trzech doświadczonych managerów przekaże dużą dawkę wiedzy połączoną z ćwiczeniami i gotowymi rozwiązaniami.

    • -WROCŁAW (14.03.2017)- ZARZĄDZANIE KOSZTAMI I PERSONELEM W RENTOWNEJ RESTAURACJI. SPECJALNA EDYCJA Z KURTEM SCHELLEREM.
      -WROCŁAW (14.03.2017)- ZARZĄDZANIE KOSZTAMI I PERSONELEM W RENTOWNEJ RESTAURACJI. SPECJALNA EDYCJA Z KURTEM SCHELLEREM.

      Zapraszamy na siedem intensywnych godzin, gdzie trzech doświadczonych managerów przekaże dużą dawkę wiedzy połączoną z ćwiczeniami i gotowymi rozwiązaniami.

    Media o nas

    V4B w mediach
    masz pytania? chciałbyś nawiązać współpracę?nie wahaj się Zapytaj nas
    Paweł Gruba
    Paweł Gruba
    Paweł Gruba
    Paweł Gruba
    Paweł Gruba

    Powyższa lista nie jest kompletna, ponieważ niektórzy klienci zastrzegają sobie prawo do anonimowości

     

    Zapisz się do Newslettera

    Jeśli chcesz usunąć swój adres z naszego newslettera wpisz go w pole powyżej i  kliknij tutaj
    © 2005 - 2018 V4B. Wszelkie prawa zastrzezone.
    Budowa stron internetowych