odbyły się

-WEBINARIUM- ZARZĄDZANIE KOSZTAMI W RENTOWNEJ GASTRONOMII

Zapraszamy na dwa spotkania w formie wideokonferencji po dwie godziny każde, podczas których przekażemy wiedzę z efektywnego zarządzania kosztami w gastronomii.

-WEBINARIUM- ZARZĄDZANIE KOSZTAMI W RENTOWNEJ GASTRONOMII

Poruszymy następujące tematy:

Cześć 1:
- Wykres kołowy restauracji – rzetelna wiedza to klucz do sukcesu
- Jak poprawnie liczyć food cost i analizować wyniki
- Prawidłowe podejście do receptury
- Receptura a błąd produkcji
- Jak poprawnie wyznaczyć cenę sprzedaży w menu
- Zasada Pareto kluczem do sukcesu
- Pareto w recepturze
- Pareto w sprzedaży 
- Prawidłowa analiza wyniku finansowego 
- Prawidłowe podejście do problemu nadużyć.

Cześć 2:
- Jak stworzyć nowoczesny raport kasowy
- Czynniki wpływające na zły wynik finansowy
- Jak wyliczyć cenę jednostkową za kg, sztukę bądź litr
- Jak stworzyć poprawnie kartę menu, aby zarabiała (menu engineering)
- Jak zwiększyć obroty, przy jednoczesnej kontroli kosztów
- Prawidłowe podejście do problemu nadużyć.
- Jak uzyskać oszczędności w wykresie kołowym restauracji?

Na zakończenie webinarium przedstawimy prezentację naszych usług, pokazując jak pracujemy z naszymi Klientami.

 

Szczegóły szkolenia:

PART 1 - 23 listopad 2017
godz. 10:00 - 12:00

PART 2 - 7 grudzień 2017
godz. 10:00 - 12:00

Link do "pokoju webinarium" wyślemy 3 dni przed szkoleniem.

 

Koszta:

150zł netto za 2 dni

    • -WEBINARIUM- ZARZĄDZANIE KOSZTAMI W RENTOWNEJ GASTRONOMII
      -WEBINARIUM- ZARZĄDZANIE KOSZTAMI W RENTOWNEJ GASTRONOMII

      Zapraszamy na dwa spotkania w formie wideokonferencji po dwie godziny każde, podczas których przekażemy wiedzę z efektywnego zarządzania kosztami w gastronomii.

    • -GDYNIA (10.04.2017)- ZARZĄDZANIE PERSONELEM W RENTOWNEJ RESTAURACJI. SPECJALNA EDYCJA Z KURTEM SCHELLEREM.
      -GDYNIA (10.04.2017)- ZARZĄDZANIE PERSONELEM W RENTOWNEJ RESTAURACJI. SPECJALNA EDYCJA Z KURTEM SCHELLEREM.

      Zapraszamy na siedem intensywnych godzin, gdzie trzech doświadczonych managerów przekaże dużą dawkę wiedzy połączoną z ćwiczeniami i gotowymi rozwiązaniami.

    • -WROCŁAW (14.03.2017)- ZARZĄDZANIE KOSZTAMI I PERSONELEM W RENTOWNEJ RESTAURACJI. SPECJALNA EDYCJA Z KURTEM SCHELLEREM.
      -WROCŁAW (14.03.2017)- ZARZĄDZANIE KOSZTAMI I PERSONELEM W RENTOWNEJ RESTAURACJI. SPECJALNA EDYCJA Z KURTEM SCHELLEREM.

      Zapraszamy na siedem intensywnych godzin, gdzie trzech doświadczonych managerów przekaże dużą dawkę wiedzy połączoną z ćwiczeniami i gotowymi rozwiązaniami.

    Media o nas

    V4B w mediach
    masz pytania? chciałbyś nawiązać współpracę?nie wahaj się Zapytaj nas
    Paweł Gruba
    Paweł Gruba
    Paweł Gruba
    Paweł Gruba
    Paweł Gruba

    Powyższa lista nie jest kompletna, ponieważ niektórzy klienci zastrzegają sobie prawo do anonimowości

     

    Zapisz się do Newslettera

    Jeśli chcesz usunąć swój adres z naszego newslettera wpisz go w pole powyżej i  kliknij tutaj
    © 2005 - 2018 V4B. Wszelkie prawa zastrzezone.
    Budowa stron internetowych